Kulturpulsen – December

I denne sidste udgave af ”Kulturpulsen” i 2020 omtaler Sandra Nynne Jensen ikke kun kulturaktiviteter, -begivenheder og udgivelser, der er relevante lige nu og den næste måned, men hun ser også tilbage på det noget anderledes kulturår 2020 og benytter lejligheden til at omtale enkelte af de bogudgivelser, som programmet ikke har præsenteret tidligere, men som kunne være oplagte at lægge under juletræet. Det gælder blandt andet Hella Joofs nye selv(hjælps)biografi ”Tvilling, yndling, grævling”, som man kan blive meget klogere på i programmet, fordi Sandra Nynne Jensen har interviewet forfatteren om bogen.

Programmet omtaler også nogle af de udstillinger og begivenheder, som det er sidste chance for at nå at opleve. Derudover er der omtale af nye musikudgivelser, aktuelle biograffilm og nyåbnede udstillinger. Der er blandt andet mulighed for at komme i julestemning, når der julehygges på Kronborg, Frilandsmuseet og i Den Gamle By i Aarhus.

”Kulturpulsen” produceres i samarbejde med HAVE.