Kulturpulsen interview – Jonas T. Bengtsson

Jonas T. Bengtssons to første romaner blev begge gedigne succeser, og hans tredje roman er derfor blevet imødeset med en vis forventning af både læsere og anmeldere. Nu er den her, og titlen er ”Fra blokken”, for Bengtssons univers er stadig de noget rå og trøstesløse boligkvarterer og deres indvirkning på dem, der bor og vokser op der – især børnene som, fx Danny, Malik og Christian, der er de gennemgående personer i den nye roman. Hvad er de blevet til? Hvordan er det gået dem, og hvad sker der, når de mødes igen som voksne? Kulturpulsens Sandra Nynne Jensen har mødt Jonas T. Bengtsson til en samtale om den nye roman, men også for at høre, hvordan det er efterhånden at have erhvervet sig et ry som hårdkogt, socialrealistisk krimiforfatter.

”Kulturpulsen – interview” er den lange og ubeskårne udgave af Sandra Nynne Jensen korte interview og reportager fra programserien ”Kulturpulsen”.