Søstrene Bisp om Fadervor – Iben Maria Zeuthen

Iben Maria Zeuthen er journalist og beskæftiger sig gennem sit arbejde med tro og eksistens som vært på radioprogrammet ”Tal til mig” på P1. Personligt kalder hun sig et spirituelt menneske, der ikke er færdig med at stille sig selv spørgsmålet om, hvad hun tror på. Tvivlens nådegave er vigtig for hende. Hvad hun mener, og hvordan det harmonerer med at være feminist, bliver uddybet, når Iben Maria Zeuthen taler med biskop Tine Lindhardt om Fadervor og bøn og om den ydmyghed, der ligger i bøn og bønfaldelse.
Udgangspunkt for samtalen er Fadervor-linjen: ”For dit er riget og magten og æren i evighed”.

Danskerne er et blufærdigt folkefærd, som ikke skilter med, at de beder. Men nu vover biskop Tine Lindhardt, Fyens Stift og biskop Marianne Christiansen, Haderslev Stift, sig ud i 11 samtaler om bøn og særligt bønnen Fadervor, når de i Sct. Andreas Kirke i København mødes med politikere, præster, forskere, forstandere, forfattere, journalister og radioværter.

Hvorfor beder vi? Hvornår, hvordan og hvor beder vi – hvis vi altså beder. Hvad beder vi om, og hvad kommer der ud af det?

”Søstrene Bisp om Fadervor” produceres i samarbejde med Fyens Stift og Haderslev Stift.