Stjernetræf – Grace James

Musikken og kærligheden binder Stine Flyvholm og Jimmy Guldbæk sammen. Og sammen har de en stor forkærlighed for musik, der klinger af de amerikanske sydstater.

Grace James, som sangskriverduoen, kalder sig, fandt sammen i det nordjyske, og samtidig med, at deres kærlighedsforhold udviklede sig, så begyndte de også at skrive deres egne numre.

Og det er der kommet en masse god og velklingende musik ud af, som er en god blanding af roots, blues, urban country og Rock’n Roll. Alle numre, der sender tankerne hen til de støvede ørkner i Texas til en dampende gryde i New Orleans.

I Stjernetræf fortæller Stine Flyvholm og Jimmy Guldbæk om, hvordan det er at skrive musik sammen og samtidig være nyforelsket. Hvad, der sker med sangskrivningen, når forelskelsen klinger af og bliver til kærlighed. Og, hvorfor to nordjyder netop har en forkærlighed for sydstatsmusik.