KulturHave med Birgitte Bergman

Som nyvalgt folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti har Birgitte Bergman valgt kultur og turisme som nogle af de vigtige områder, som hun vil prioritere og arbejde med i de kommende år.

Hun har været projektchef i turistorganisationen Wonderful Copenhagen og udviklings- og marketingschef i Visit Nordsjælland og har derigennem arbejdet med turisme og kultur.

Birgitte Bergman er gæst hos Christian Have i denne udgave af ”KulturHave”, og hun fortæller blandt andet om de visioner, hun har på kulturområdet, om vigtigheden af vores kulturarv og de nationale kulturinstitutioner, om vigtigheden af talentudvikling i de kunstneriske miljøer, så vi kan udklække morgendagens stjerner, og hun argumenterer for, hvorfor at kultur- og erhvervssamarbejder har så stort et potentiale.
Samtidig fortæller hun, hvorfor kultur og turisme er så vigtige for Danmark fremover, og hvorfor disse områder skal arbejde langt tættere sammen.

Tidligere har Birgitte Bergman kommenteret den kulturpolitik, der føres i øjeblikket med ordene: “Det er rigtigt vigtigt, at vi ikke går på kompromis og laver leverpostej ud over det hele kulturlivet”.
I programmet åbner Birgitte Bergman også for nogle af de prioriteringer i kunst- og kulturlivet, som hun og De Konservative vil stå på mål for i de kommende år.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.