Stjernetræf – Esben Kronborg

Ærlighed og eftertænksomhed er to ord, der karakteriserer den horsensianske musiker Esben Kronborg. I en alder af 24 år lærte han sig selv af spille guitar, så han kunne være klar til at undervise en flok nybegyndere på sin gamle folkeskole.

Den lille historie opsummerer meget godt Esbens tilgang til livet. Det handler om at tage chancer, at ville noget og være villig til at fejle i forsøget på at lykkes.
Og Esben Kronborg har i den grad skabt sit eget musikalske univers, der har fået mange roser med på vejen. Der er højt til loftet og dybt at falde i hans nærværende tekster, som omhandler mange af livets facetter, især som far, mand, musiker og drømmer. Og selv tunge emner, som hans mors alt for tidlige død, bliver formidlet på en enkel, fin og beskrivende måde.

Esben Kronborg tænker meget over livet, men er samtidig en jyde med benene placeret godt i jorden, og med en humoristisk tilgang til at få en tilværelse med hus, børn og musikerliv til at hænge sammen.