KulturHave med Mike Tramp

Efter 46 år i en af de hårdeste brancher i underholdningsverdenen er rockstjernen og legenden Mike Tramp stadig i fuld vigør med turnéer verden over og nye udgivelser, hvilket blandet meget andet fremgår af denne udgave af ”KulturHave”, der har Mike Tramp som gæst hos Christian Have i studiet i Aarhus.

Det hele begyndte på Vesterbro i København i Vesterbro Ungdomsgård og derfra gik vejen videre til stjernestatus i pop- og idolgruppen Mabel, der bl.a. vandt det danske Melodi Grand Prix i 1978 med sangen Boom-Boom.
Senere rejste Tramp til USA, og i 1984 udkom debutalbummet “Fight to Survive” og senere “Pride”, der gjorde Mike Tramp som forsanger i gruppen White Lion til en international rockstjerne, mens White Lion solgte millioner af CD’er.

I programmet fortæller Mike Tramp om, hvordan han har kæmpet og viet sit liv til rockmusikken og også om de omkostninger og de regninger, der skal betales, når man står fast på sine værdier og sin musik.
Tramp beretter om sin imponerende karriere, om op- og nedture og om, hvad der har været de største og vigtigste øjeblikke i hans liv. Samtidig løfter han sløret for, hvad det næste store projekt bliver, lige som der indgår videoklip fra Mike Tramps albums “Work it All Out”, “Best Days of My Life” og “The Road” fra 2020.

”KulturHave” produceres i samarbejde med HAVE.