Stjernetræf Bobo Moreno & The Soul Shakers

Bobo Moreno fik sit gennembrud på den danske musikscene i 1988, og har siden da beskæftiget sig med alt, der har med musik at gøre. Lige fra små intime koncerter til store tv-koncerter med landskendte bigbands.

Selvom Bobo Moreno er fortrolig med de fleste musikalske stilarter, hvad enten det drejer sig om jazz eller pop, så er der en bestemt genre, der ligger hans hjerte nær, nemlig soulmusikken.

Så da han fik mulighed for at optræde i dk4s studio 55, var der ingen tvivl om, hvilken musik han skulle vælge. Ej heller, hvilke musikere han skulle optræde med. I Stjernetræf fortæller Bobo Moreno om, hvad det er, der gør soul til noget helt særligt, hvorfor hvert enkelt ord i en sang har en vigtig betydning, og hvorfor han drømmer om at skrive og optræde med flere af sine egne sange.