Denne gang stemmer jeg (8) – Fort Europa

Denne gang stemmer jeg (8) Fort Europa

Migrationskrisen i 2015 blev skelsættende for det europæiske samarbejde. Siden er de indre grænser skudt op igen overalt i Europa. Og de ydre grænser er blevet styrket. Men har EU løst migrationskrisen? Er de ydre grænser stærke nok? Eller er løsningen i virkeligheden en helt anden? 
Christian Foldager stiller spørgsmålene, og svarene leveres af historiker og journalist Adam Holm og historiker Mikael Jalving i denne udgave af ”Denne gang stemmer jeg”, hvor der især er fokus på ”Fort Europa”.
Den 26. maj er der valg til Europa Parlamentet. Det ligger fast. Men hvem skal man stemme på og hvorfor? Med programrækken ”Denne gang stemmer jeg” får seerne indblik i nogle af valgets vigtigste temaer og dermed mulighed for at stemme på denne baggrund.
I hvert program udtaler en række forskellige borgere sig også om, hvorfor de har tænkt sig at stemme.
Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet og Europa Parlamentet i Danmark.