Spørg direkte om EU – Christian Juhl (G)

Spørg direkte om EU - Christian Juhl (G)

EU er til debat – mere en nogensinde. EU er i opløsning. EU har spillet fallit. Der er mere brug for EU og det europæiske samarbejde end nogen sinde før. Meningerne om EU er mange, og til maj 2019 er der valg til Europa-Parlamentet.

Derfor går dk4 allerede nu i gang med en række optaktsudsendelser, der kan klæde danskerne på til kvalificeret deltagelse i EU-parlamentsvalget. Det sker med programserien ”Spørg direkte om EU”. I studiet er en EU-kender, der besvarer spørgsmål fra seerne. Ingen studievært, kun spørgsmål fra seerne.

I denne udgave er ”Spørg Direkte om EU” gæstet af Christian Juhl, politiker for Folkebevægelsen mod EU og Medlem af folketinget for Enhedslisten.

Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.
Genudsendelse.