Stjernetræf – Bryan Rice

Stjernetræf - Bryan Rice

Her skal vi til en af Danmarks internationale sangere og sangskrivere, med kunstnernavnet Bryan Rice. Det er ikke mange danske kunstnere, der har prøvet at ligge på den kinesiske top 10 liste. Det hele startede som i eventyrene, da den unge musikker blev ringet op af den veletablerede producer, med en sang, som førte direkte ind på hitlisternes første plads. Siden dengang har Bryan Rice deltaget i Melodi Grand Prix, musicals, plejet en international karriere og skrevet tekster – også til andre kunstnere, samt udgivet 6 albums, og lavet en masse velgørenhedsarbejde. Alt sammen inden for de seneste 13 år.
Men den megen succes har ikke udelukkende været en dans på roser. Et sted på vejen mistede han kontakten til personen bag kunstneren, Brian Risberg Clausen.
Det var nødvendigt at finde en bedre balance, så privatpersonen også kunne være med.
Der blev omprioriteret, arbejdet med coach – og langsomt blev der plads til begge personer i det travle liv. Det, samt historien om sangen ”promises” og et udvalg af hits, kan man høre, når Bryan Rice er gæst i stjernetræf.

Stjernetræf er programmet, hvor man kan møde menneskerne bag musikken.
dk4 præsenterer mange genrer – også nogle, der gør folk nysgerrige. I Danmark huserer et varieret udbud af bands på de små spillesteder, men ikke alle får spilletid på de mere officielle kanaler. Disse bands kan man ofte finde på dk4. Men da det eneste kriterium er, at man brænder for sin musik, er det heller ingen hindring, hvis et band allerede er slået igennem.