På tur til… Irland (2:2)

På tur til… Irland (2:2)

I det andet og sidste program af ”På tur til Irland” fortsætter vi vores busrejse fra County Kerry og videre nord på til et af Irlands mest besøgte naturområder, nemlig de berømte Cliffs of Moher og de nærliggende klippeformationer ved The Burren.

Herfra går rejsen videre til den lille smukke havneby Galway og nationalparken i Connemara, hvor vi også besøger det levende museum The Connemara Heritage and History centre, også kendt som Dan O´Haras hjemstavn. Her fortæller landmanden Martin om hvordan man levede i County Galway i 1800 tallet – og ikke mindst historien om farmeren Dan O´Hara, der blev tvunget til at emigrere i 1840´erne.

På denne rejse besøger vi også det gamle kloster Clonmacnoise og Irlands hovedstad Dublin.

I programmet fortæller de danske gæster også om, hvorfor de har valgt at besøge Irland i bus.

Husk du kan læse meget mere om busrejser og rejser i Irland her: www.annevibekerejser.dk