Spørg direkte om EU – Søren Warthoe (G)

Spørg direkte om EU - Søren Warthoe (G)

EU er til debat – mere en nogensinde. EU er i opløsning. EU har spillet fallit. Der er mere brug for EU og det europæiske samarbejde end nogen sinde før. Meningerne om EU er mange, og til maj 2019 er der valg til Europa-Parlamentet.

Derfor går dk4 allerede nu i gang med en række optaktsudsendelser, der kan klæde danskerne på til kvalificeret deltagelse i EU-parlamentsvalget. Det sker med programserien ”Spørg direkte om EU”. I studiet er en EU-kender, der besvarer spørgsmål fra seerne. Ingen studievært, kun spørgsmål fra seerne.

I denne udgave er ”Spørg Direkte om EU” gæstet af Søren Warthoe, der er antropolog og sekretariatsleder i Vi vil Europa, som repræsenterer 23 politiske partier og organisationer, der er gået sammen om at styrke dialogen om EU.

Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.

Genudsendelse.