Anne-Vibeke rejser – Øland

Øland, der ligger i Østersøen ud for Sveriges østkyst, er en destination helt oplagt til campingferie, fordi koncentrationen af campingpladser er enorm, men også fordi øen har så mange oplevelser at byde på.
Anne-Vibeke har denne gang pakket en Carado autocamper og med det lille rullende hus på hjul, kører hun fra nord til syd eller fra Lange Erik til Lange Jan, som er de to fyrtårne, der markere syd- og nordspidsen. Anne-Vibeke besøger også det kongelige sommerresidens Solliden og Borgholm Slot, der er Sverige største borgruin.
1/3 af alt alvar i verden ligger på Øland, og det helt særlige naturfænomen af kalkstensletter er oplagt til vandreture. Det samme er en tur til de såkaldte rauker. Sidst, men ikke mindst, besøger Anne-Vibeke flere af Ølands yderst charmerende stubmøller.
Autocamperferie vinder mere og mere frem og Anne-Vibeke besøger de særlige autocamperholderplads, som er specielle overnatningspladser kun for autocampere.
Læs mere om rejser til Øland på www.AnneVibekeRejser.dk