Selskabsadvokaten – Pension

Selskabsadvokaten - Pension

I denne udgave af selskabsadvokaten er emnet noget, de fleste af os enten har taget stilling til eller burde have taget stilling til – nemlig pension.
Hvilke typer pension findes der, og hvilken skal man, ifølge en professor, vælge? Vi får også svar på, hvordan mekanismerne fungerer i et pensionsselskab, når vi får besøg af en af Danmarks sværvægtere inden for erhvervslivet.

Den første gæst er Michael Møller fra CBS. Michael Møller, der tidligere har siddet i bestyrelsen for Danmarks Nationalbank, deler ud af sin viden om, hvilke typer pension, der findes – og giver os svar på hvilken pension, han mener, er meget gavnlig for os danskere, og hvordan det i det hele taget fungerer med en pensionsordning.

Programmets næste gæst er Anders Eldrup, der har været helt tæt på det danske pensionssystem, idet han sad som departementschef i Finansministeriet, da væsentlige tiltag til det pensionssystem, vi kender i dag, blev til. Ud over en karrierer som blandt andet direktør for DONG, sidder Anders Eldrup i dag som bestyrelsesformand i JØP og giver i programmet et indblik i, hvordan en pensionskasse virker.

http://www.selskabsadvokaterne.dk/