På tur til… Krydstogt Østcaribien

På tur til… Krydstogt Østcaribien

I dette afsnit af ”På tur til” rejser vi til Miami i Florida, hvor vi går ombord på det luksuriøse krydstogtskib Equinox, fra rederiet Celebrity Cruises. Herfra tager vi med skibet ud til den østlige del af Caribien, hvis øer er kendt for at have nogle af verdens bedste badestrande. Vi skal bl.a. i land på flere af øerne i dette område og første stop er på øen Puerto Rico, hvor især hovedbyen San Juan med sit store borganlæg, er et besøg værd. Herefter forsætter vi til St. Thomas, der for os danskere har en helt særlig historisk betydning. Øen var tidligere en del af Danmarks kolonier i Dansk Vestindien. Til sidst på rejsen kommer vi forbi øen St. Kitts, hvor vi bl.a. skal ud og køre offroad på ATV.
I programmet skal vi også høre mere om krydstogt som ferieform og følge livet ombord på skibet Equinox.

Læs mere om krydstogtsrejser på www.annevibekerejser.dk