Selskabsadvokaten – Cannabis

Selskabsadvokaten - Cannabis

I januar 2017 vedtog et enigt Folketing en 4-årig forsøgsordning, gældende fra 1. januar 2018, hvor læger kan udskrive recepter på en række nye cannabisprodukter.
I samme periode er der etableret en særlig ordning, som gør det muligt at få tilladelse til at dyrke og håndtere cannabis med henblik på medicinsk brug.
Det canadiske selskab Canopy Growth, som er verdens største producent af cannabis, har sammen med direktør Lars Thomassen og godsejerparret Anne Sophie og Stig Gamborg fra Møllerup Gods på Djursland, købt Gartneriet Nældebakken i Odense, ligesom Canopy Growth har tilført kapital til projektet.
”Selskabsadvokaten” har besøg af Lars Thomassen, som gør os klogere på, hvordan samarbejdet med Canopy Growth er kommet i stand, hvad støtten fra verdens største cannabisproducent betyder, og hvilke udfordringer, der er ved at drive et firma, der producerer cannabis.

Søren Raasted og hans kompagnon Jonas Østergård – fra Radio24syv-programmet ”En mand med en sag”, kigger også forbi, og giver deres bud på, hvad vi skal bruge cannabisprodukter til.