Anne-Vibeke rejser Kvarner – Istrien, Kroatien

Anne-Vibeke rejser Kvarner - Istrien, Kroatien

Det kan være svært at finde den helt rigtige campingplads i Kroatien, fordi der er så mange gode at vælge imellem. I dette program besøger Anne-Vibeke fire meget forskellige af slagsen. Camping Val Saline, der ligger tæt ved den smukke by Rovinj, har i mange år udelukkende været en naturistplads, men nu er dele af den bygget om til en luksuscampingplads. Syd for Porec besøger Anne-Vibeke Camping Polidor, der er en af Europas mindste campingpladser, og hvor den personlige service er i højsæde.
Anne-Vibeke ser også nærmere på de oplevelser, der er i området bl.a. verdens mindste by Hum og bjergbyen Motovun.
Herfra går turen til en af Kroatiens største attraktioner, Plitvice Nationalpark og campingpladsen Turist Grabovac.
Rejsen afsluttes ved Kvarner-kysten og campingresortet Zaton Holiday Resort, der er en af landets største og mest moderne campingpladser. Den ligger smukt ud til Adriaterhavet og tæt på de to spændende byer Zadar og Nim.

Læs mere om campingferie i Kroatien på www.AnneVibekeRejser.dk