Søstrene Bisp på jagt efter Gud – Kathrine Lund Hansen

“Jeg tror ikke på Gud, men jeg savner ham”. Sådan lød overskriften i en kronik i Kristeligt Dagblad i december. Forfatter var Kathrine Lund Hansen. Hvad er det mon for en Gud, hun savner? Og finder hun det, hun savner, nogle andre steder? Betyder Gud noget, også hvis man ikke tror på, at der er en Gud? Sådan lyder nogle af de centrale spørgsmål til Kathrine Lund Hansen, når hun er gæst hos biskop Marianne Christiansen i denne udgave af ”Søstrene Bisp – på jagt efter Gud”.
I samtalen indgår også en genstand og et citat, som gæsten har udvalgt. Kathrine Lund Hansen har medbragt Grundloven som bog, og hendes citat lyder:

“Den fulde mand har tabt sin nøgle i den mørke park, men vil hellere lede under gadelygten, for der kan han bedre se.”
(Citat v. Klaus Holzkamp, tysk psykolog)
”Søstrene Bisp – på jagt efter Gud” produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyens Stift.