Teatermagasinet – Troels Frydensberg

Når skuespillere flyver, når de springer ud eller når de hænger i faldskærm over scenen, er det som regel én mands fortjeneste, at der ikke sker uheld. Troels Frydensberg hedder manden, for det er ham, der laver flyvesekvenser og sindrige snoretræk til teaterkoncerter og andre forestillinger. Troels Frydensbjerg er gæst hos Henrik Lyding i denne udgave af ”Teatermagasinet”, hvori han fortæller om et teaterjob, der er noget anderledes end de flestes.
Men først viser Henrik Lyding klip og anmelder Kasper Holtens opsætning af operaen ”Rigoletto” i Malmø, Aarhus Teaters udgave af musicalen ”West Side Story” og Det Kgl. Teaters udgave af den amerikanske opera ”The Exterminating Angel”.
Til sidst i programmet er der flere korte anmeldelser og omtaler og ikke mindst udlodning af gratis teaterbilletter.