Søstrene Bisp på jagt efter Gud – Charlotte Rørth

Søstrene Bisp på jagt efter Gud - Charlotte Rørth

For 10 år siden mødte journalist og forfatter Charlotte Rørth Jesus i et sakristi i Spanien. Om det har hun skrevet bogen “Jeg mødte Jesus” med undertitlen “Bekendelser fra en modvilligt troende”. Siden har Charlotte Rørth yderligere skrevet bogen “Vi mødte Jesus”, der handler om de mange personer, som efter den første bog henvendte sig til hende og fortalte om lignende oplevelser.
Ved man mere om Gud, når man har oplevet at møde Jesus? Hvad betyder de religiøse oplevelser for mennesker, og hvordan tolker vi dem? Sådan lyder nogle af de spørgsmål Charlotte Rørth mødes med, når hun er gæst hos biskop Marianne Christiansen i denne udgave af ”Søstrene Bisp – på jagt efter Gud”.
I samtalen indgår også en genstand og et citat, som gæsten har udvalgt. Charlotte Rørth har medbragt et farverigt barnearmbånd, og hendes citat lyder:

“Gud er alt, som er godt, og Gud har skabt alt, som er skabt, og Gud elsker alt, som Han har skabt.”
(Julian af Norwich)

”Søstrene Bisp – på jagt efter Gud” produceres i samarbejde med Haderslev Stift og Fyens Stift.