Teatermagasinet – Lars Mølsted

Teatermagasinet - Lars Mølsted

Han bragede igennem som Klokkeren fra Notre Dame. En Reumert blev det også til, foruden anmelderroser i spandevis. Nu er han tilbage i ensemblet på Fredericia Teater, hvor han forbereder sig på en stor rolle i ”Prinsen af Ægypten”. Men skuespilleren Lars Mølsted er også gæst i denne udgave af ”Teatermagasinet”, hvori han blandt andet fortæller om rejsen sammen med Fredericia Teater fra et ambitiøst, lille egnsteater til en af landets førende musicalscener.
Inden interviewet med Lars Mølsted disker Henrik Lyding op med klip og anmeldelser fra Aalborg Teaters klassiker ”Cyrano”, Teater Republiques ”Jeanne d’Arc” og Christian Fuhlendorfs nye show på Folketeatret.
Til sidst i programmet er der flere korte anmeldelser samt udlodning af gratis teaterbilletter.