Talehuset – Skal AGF have et nyt stadion?

Talehuset: Manden, der kan sikre AGF CL-trofæet

I dette første afsnit af Talehuset runder vi udsigterne til et nyt fodboldstadion i Aarhus. Kommunen har bestilt en analyse af mulighederne, men hvad er problemet med det nuværende egentlig, og hvad vil man have i stedet? Og hvor mange – hvis nogen – penge skal kommunen poste i det? I studiet har vi besøg af Torben Mikkelsen, formand for Fan Trust Aarhus, Hans Skou, byrådsmedlem for Venstre, og Niels Lyhne, der er formand for Stavtrup IF. Sidstnævnte mener, at kommunen er lidt for glad for at åbne for pengekassen, når AGF klager, mens trængende sportsforeninger har svært ved at trænge igennem. Foruden stadionsnakken kan du også stifte bekendtskab med to faste segmenter: En nostalgi-bid, vi kalder ’En tur ned ad Stadion Allé’ og en omgang ’Prøliåhørher’.

Vært: Danni Paulsen

www.agf.dk

www.lokalavisen.dk