Georg Julin møder Joan & Carsten Vagn-Hansen 2-2

Georg Julin møder Joan & Carsten Vagn-Hansen 2-2

I udsendelsen taler Georg Julin med Joan og Carsten Vagn-Hansen om deres lange liv som praktiserende læge og sygeplejerske i med- og modvind.

Som Radiodoktor på Danmarks Radios P4, havde Carsten Vagn-Hansen tilbage i 1990’erne og til 2004 mere end 600.000 ugentlige lyttere til sit program ”Spørg om sundhed”. Her gav han gode råd til alle slags lidelser, og kom derfor også på kant med bl.a. Sundhedsstyrelsen fordi han anbefalede naturprodukter der ikke var anerkendt af, som han selv kalder det i dag ”Sundhedsforstyrrelsen”. Kort efter ”nedtrapningen” af det populære radioprogram hos DR, producerede han tæt på 70 sundhedsprogrammer til DK4, og i mange år har han og hans hustru Joan Vagn-Hansen rejst landet tyndt og holdt foredrag for fulde huse. Det gør de stadig, dog i mindre omfang, men kan dagligt konsulteres via deres hjemmeside www.radiodoktoren.dk. I samtalen kommer Georg Julin tæt på de to menneskers dagligdag, hører om deres liv, livsstil og fortsatte kamp mod medicinindustrien, det hvide sukker og tobakken, som de begge mener er langt de fleste årsager til de lidelser vi har i dag. Et par enkelte gode råd til livsstil bliver det også til i samtalen med ægteparret der, på trods af alder, ikke stopper ”før de bliver kaldt hjem”.

Playlist:

  1. Intromusik ”Secret Garden ”MOVING”
  2. Joan & Carsten Vagn-Hansen ” Så Længe Du Er “
  3. Outromusik ”Secret Garden ”MOVING”

www.radiodoktoren.dk