Georg Julin møder – Morten Aagaard

Georg Julin møder - Morten Aagaard

I udsendelsen taler Georg Julin med Morten Aagaard om den omvendte karriere hans liv har taget, og som han selv opfatter som en gave.

Som søn af den ikoniske teolog Johannes Aagaard, læste Morten selv teologi og begyndte som lærer på en højskole. Få år efter blev han udnævnt til generalsekretær for Det Danske Bibelselskab, der i sig selv er en stor forretning med uendelige muligheder, hvilket Morten Aagaard mere end beviste før han blev headhuntet som direktør for LEGO-fondene, der bragte ham langt længere ind i erhvervslivet, men med et arbejdsområde der skulle hjælpe og støtte andre. Turen gik herefter til Kirkens Korshær som Morten fik sat økonomisk styr på, og nu mener han at han har vundet i lotteriet, da han er ansat på den laveste indkomst og den største frihed i sit liv som korshærspræst, hvor hans daglige arbejde er at være noget for de socialt udsatte i varmestuen i Århus.

 

Playlist

  1. Intromusik ”Secret Garden ”MOVING”
  2. Outromusik ”Secret Garden ”MOVING”