Uffe og Mogens om verden (2)

Uffe og Mogens om verden (2)

Det Arabiske Forår vendte op og ned på staterne i Mellemøsten og Nordafrika. Diktatorer som Libyens Gaddafi, Tunesiens Ben Ali blev væltet. Men i Egypten er en ny stærk mand præsident, og i Syrien er der borgerkrig. Vi har også mærket konsekvenserne af det arabiske forår i Danmark og Europa med flygtninge over Middelhavet og angreb begået af terrororganisationen ISIL i Europas hovedstæder.

I denne udgave af ”Uffe og Mogens om verden” foretager Uffe Ellemann-Jensen, Mogens Lykketoft og Charlotte Flindt Pedersen en tour de force gennem Mellemøsten – og de to tidligere udenrigsministre kan bidrage med erfaringer fra personlige møder med flere af landenes tidligere ledere.

Programmet produceres i samarbejde med ”Det Udenrigspolitiske Selskab”.