Georg Julin møder – Lis og Per

Georg Julin møder - Lis og Per

I udsendelsen taler Georg Julin med sangerægteparret Lis og Per Kauczki om deres mange år i underholdningsbranchen.

De mener selv at de som frisører kommer fra bunden af hierarkiet, men med glæde har haft ”deres allerbedste år” på landevejen, hvor de kan underholde mennesker og dele ud af deres glæde og gode humør. De fortæller om de mange andre sider af livet som bl.a. sygdom, ulykker, glæder og deres afstandstagen fra børnenes kristendom, som de til sidst selv blev en aktiv del af.  Med godt humør og indbyrdes glæde fortæller de dybt personlige historier om hændelser som kun har været berørt i medieoverskrifter, og deres stolthed af at være med i den såkaldte Danskpopgenre, som DK4 nu har givet plads til – som den eneste TV-kanal i Danmark.

Playlist

  1. Intromusik ”Secret Garden ”MOVING”
  2. Lis og Per ”Jeg er Sigøjner”
  3. Lis og Per ”Vore Aller Bedste År”
  4. Lis og Per ”Hjertes Melodi”
  5. Lis og Per ”Vandringsmand i Livet ”

http://www.lis-per.dk/