Spørg Momster (1)

Spørg Momster - 2

”Spørg Momster” er en ny programserie, der tager sig kærligt af mødres problemer og dilemmaer. I programmerne giver et skiftende, men altid oplagt mor-panel – samt værten Esme Emma Sutcu – ærlige, men kærlige råd til mødre, der sender spørgsmål ind.

Spørgsmålene kan handle om alt lige fra ungerne, manden, svigerforældrene, veninderne og karrieren. I det moderne og travle mor-liv er der nok af spørgsmål og dilemmaer. Og der er gode råd altså rigtig dyre – men ikke hos Spørg Momster. Her deler vi gladeligt ud af dem – ganske gratis.

I det første program består panelet af forfatter Annemette Voss, tidligere professionel danser Cammilla Malmberg og blogger Karina von d’Ahé. Her diskuteres blandt andet om svigerforældre, der ikke respekterer ens madvaner, legekammerater, der ødelægger ting og om veninders forkælede børn.

Hvis du har spørgsmål til ”Spørg Momster” kan du sende det til info@momster.dk

Se hvad mor-panelet giver af gode råd i første afsnit af ”Spørg Momster” fra den 4. november kl. 08.00 på dk4. Der er premiere på nye afsnit hver 14. dag.