Mik Schacks Nabo Service – Jon Stephensen

Mik Schacks Nabo Service - Jon Stephensen

Nogle seere husker figuren Fleksnes. Der var også noget med en jernbane, der nærmest fik kultstatus, men ellers har det været forholdsvis småt med mange danskeres kendskab til norsk tv og film og anden norsk kultur – lige ind til en vis ungdomsserie SKAM først fik gigantisk succes i Norge for derefter at brage igennem på tv i Danmark på tværs af aldersgrupperne.

Pludselig var norsk tv og ungdomskultur noget af det mest hippe, og interessen for SKAM har nu betydet, at det københavnske teater AvenyT har taget fat på en del af SKAM-serien som ungdomsteater. Men kan man det, og hvorfor skal man overhovedet importere en norsk serie til dansk teater i stedet for selv at finde på?

Ja, det kan man få svar på i denne udgave af Mik Schacks Nabo Service, hvori det handler om SKAM, ungdomsteater, norsk tv og kultur og Nabolandskanalerne, der giver danskerne mulighed for at se udvalgte norske, tyske og svenske tv-serier med danske undertekster.

Gæst hos Mik Schack er AvenyTs teaterchef Jon Stephensen samt Sofie Sallée, der spiller en af de fremtrædende karakterer i teaterudgaven af SKAM. Men der bliver også lavet mad, Mik stiller sine mærkværdige spørgsmål i nabolandsquizzen, og Billy Cross har anskaffet sig en ny guitar, der spiller aldeles fremragende.

”Mik Schacks Nabo Service” produceres i samarbejde Nabolandskanalerne og Copydan VerdensTV.