Teatermøde – Paw Henriksen

Teatermøde - Paw Henriksen

Han ville gerne have været bokser, men han blev skuespiller. En af de gode af slagsen. Selv om han nu er 42 år, ligner han stadig en glad knægt. Men glæden har nu ikke altid været der. En barsk opvækst syd for København, masser af boksetræning, der alligevel ikke endte med en professionel karriere, og så blev han skuespiller i stedet for. En charmerende lille gadedreng er han blevet betegnet som. Siden uddannelsen fra Statens Teaterskole i 2000 har han spillet mange roller. På teatret, på film, i fjernsynet.

Der er ikke rigtig nogen som ham. I foråret 2017 lavede han en bevægende og livsklog forestilling om sig selv, sit liv og sin drøm om at blive bokser. ”Mig og Tyson”, hed den.

Paw Henriksen er gæst hos Henrik Lyding i denne udgave af ”Teatermøde”.