En kuffert fuld af bøger – Lotus Turèll

En kuffert fuld af bøger - Lotus Turèll

Hun er datter af en af Danmarks mest kendte, ikoniske, populæreste og bedste forfattere, vil mange hævde. Han hedder Dan Turèll, og han skrev mærkelige digte, syrede langtekster, erindringsbøger og en lang række krimier. Datteren hedder Lotus, og hun er bl.a. konsulent og coach og nu også forfatter til bogen ”Hemmeligheder for pige”.

Lotus Turèll er gæst hos Ole Knudsen og Ole Sønnichsen i denne udgave af ”En kuffert fuld af bøger”, og hun må blandt andet svare på, hvornår hun med en forfatterfar og en skuespillermor fandt ud af, at hun havde et par store egoer gående rundt derhjemme, men også på, hvordan hun tidligt fandt ud af, at det ikke gik så godt derhjemme?
Men ideen med ”En kuffert fuld af bøger” er også, at både forfatter og de to værter anbefaler andre bøger, som de selv er begejstrede for eller har været optaget af gennem flere år. Så til sidst i programmet er der flere læse-anbefalinger.

”En kuffert fuld af bøger” produceres i samarbejde med Gyldendal og forlaget L & R samt forlaget Storyhouse.