En kuffert fuld af bøger – Jesper Stein

En kuffert fuld af bøger - Jesper Stein

Engang imellem brager en ny, dansk forfatter direkte ind på bestsellerlisterne og bliver der år efter år.
Sådan er det med den forfatter, der er gæst i denne udgave af ”En kuffert fuld af bøger”. Hans fem bøger om kriminalbetjenten Axel Steen har bl.a. modtaget De Gyldne Laurbær, de er solgt til oversættelse i mange lande og roses af flere anmeldere som Danmarks p.t. bedste krimier.
Forfatteren er Jesper Stein, og han fortæller blandt andet om, hvordan han fik ideen til den seneste bog ”Papa”, men også hvordan han arbejder i skriveprocessen, hvordan han researcher, og hvorfor han kastede sig over krimigenren.

Men i “En kuffert fuld af bøger” handler det også om anbefalinger og læseinspiration, og derfor anbefaler både forfatteren og de to værter Ole Sønnichsen og Ole Knudsen også en række andre inspirerende bøger til slut i programmet.
”En kuffert fuld af bøger” produceres i samarbejde med Gyldendal og Lindhardt og Ringhof.