En kuffert fuld af bøger – Tonny Vorm

Ferietid og fritid er læsetid. Endelig tid til fordybelse, lystlæsning eller letlæsning. Men hvad skal man læse? Hvilke bøger skal feriekufferten pakkes med? Hvilken bog er der endelig tid til at fordybe sig i – og hvad vil man selv anbefale andre til læsning i ferien?
Sådan lyder rammen for programserien ”En kuffert fuld af bøger”, der både præsenter en nyere udgivelse samt forfatteren, der er gæst i studiet, men som også anbefaler klassikere og andre ældre og nyere udgivelser, man bare skal have læst på et eller andet tidspunkt.
Anbefalingerne foretages af den forfatter, der er gæst i studiet, men også af de to værter Ole Sønnichsen og Ole Knudsen.
Gæst i dette program er kritiker, litterat og forfatter Tonny Vorm, der har skrevet en bog om maratonløbets historie. Tonny Vorm er en af de bedste her i landet til at fange det særlige ved sport og til at formidle det. Han har tidligere skrevet om fodbold og cykling, og nu har han kastet sig over løb med bogen ”Sidste tog til Boston”. Hvorfor den titel og hvorfor en bog om at løbe, og hvorfor er der så mange, der løber maraton, selvom man efter sigende føler det, som om man er ved at dø lige efter løbet? Det giver programmet i høj grad svar på.
Tonny Vorm interviewes først om ”Sidste tog til Boston”, inden man går i gang med anbefalingerne.
Programmet produceres i samarbejde med Storyhouse og Gyldendal.