Kunstnermødet – Morten Grunwald

Kunstnermødet - Morten Grunwald

Hvordan kontrollerer en skuespiller sit ansigt, så øjnene og kinderne kun udtrykker netop det, som publikum skal se? Hvordan afslører en skuespiller den inderste drivkraft hos en figur på scenen eller på film? Og hvordan optræder den samme skuespiller som teaterinstruktør, når han skal få andre skuespillere til at yde deres allerbedste?

Det kan skuespilleren og teaterinstruktøren Morten Grunwald fortælle om. Hans karakteristiske stemme som Benny i ’Olsen-Banden’ er kendt og elsket af alle danskere. Men hvordan bruger Morten Grunwald sin stemme på teaterscenen i dag? Og hvorfor er han fortsat forelsket i Samuel Becketts absurde teaterunivers, som han har dyrket, lige siden han første gang så forestillingen ’Mens vi venter på Godot’?

Det løfter Morten Grunwald blandt andet sløret for, når han er gæst hos Anne Middelboe Christensen i denne udgave af ’Kunstnermødet’.