En kuffert fuld af bøger – Malene Sølvsten

Ferietid og fritid er læsetid.
Endelig tid til fordybelse, lystlæsning eller letlæsning. Men hvad skal man læse? Hvilke bøger skal feriekufferten pakkes med? Hvilken bog er der endelig tid til at fordybe sig i – og hvad vil man selv anbefale andre til læsning i ferien?
Sådan lyder rammen for programserien ”En kuffert fuld af bøger”, der både præsenter en nyere udgivelse samt forfatteren, der er gæst i studiet, men som også anbefaler klassikere og andre ældre og nyere udgivelser, man bare skal have læst på et eller andet tidspunkt.
Anbefalingerne foretages af den forfatter, der er gæst i studiet, men også af de to værter Ole Sønnichsen og Ole Knudsen.
Gæst i dette program er Malene Sølvsten, der på ganske kort tid er blevet Danmarks nye, store fantasy-forfatter. Hun interviewes først om ”Ravnenes hvisken”, inden man går i gang med anbefalingerne.
Programmet produceres i samarbejde med Storyhouse og Gyldendal.