Teatermøde – Christian Lollike

Teatermøde - Christian Lollike

Han er en af landets mest succesfulde dramatikere i disse år. Ikke fordi han fisker efter succes, for hans tekster stryger mildt sagt ikke publikum med hårene, men hans teater formår gang på gang at sætte svære spørgsmål på dagsordenen. Nynazisme, massevoldtægt, fremmedfrygt, for blot at nævne nogle af de emner, han har beskæftiget sig med.

Han opdyrker gerne nye genrer – som da han iscenesatte en danseforestilling med ord, dansere og lemlæstede soldater – den fik han en Reumert for. Han får i det hele taget en del Reumerter og andre priser for sit arbejde. Og sit eget teater har han også fået nu. Sort-hvid, hedder det, selv om hans forestillinger er alt andet end sort-hvide. Spørgsmål har han mange af, men sjældent nogen svar.
Christian Lollike er gæst hos Henrik Lyding i dette ”Teatermøde”.