Talksjow West – episode 18

Talksjow West - episode 18

Den succesfulde racerkører Michael Markussen fortæller åbenhjertigt om sin karriere, håb og visioner for fremtiden, når han er gæst i dk4s populære tv-show, Talksjow West, der sætter fokus på markante personligheder, vest for Storebælt.

Michael Markussen blev dansk mester i Formel Ford i 2013, men fik sit egentlige gennembrud i år, med en samlet 2. plads i den prestigefyldte danske DTC serie, hvor han er teamkollega med verdensstjernen Jan Magnussen.

Den tidligere sportsjournalist og speedwaykommentator Ib Søby er vært i Talksjow West, og ud over snakken om motorsport med Michael Markussen, medvirker professor Bobby Zachariae, der er landets førende forsker i sundhedspsykologi, og musikeren Thomas Borghus, som blev lammet efter en badeulykke, men nu har genoptaget sin lovende karriere.