Talksjow West – episode 17

Talksjow West - episode 17

Den pensionerede oberst Lars R. Møller blev kendt da han i 1994 ledede en dansk kampvognsenhed, under FN’s fredsbevarende styrker, i forbindelse med
Borgerkrigen i det daværende Jugoslavien. Den danske enhed blev beskudt af bosnisk-serbiske styrker og måtte forsvare sig i den affære, der blev kaldt ” Operation Bøllebank ”.

Lars R. Møller, der i dag er forfatter og foredragsholder, har også været chef for Hærens Kampskole, men hans kritiske tilgang til bureaukratiet i forsvarets ledelse har ofte været genstand for offentlig debat.
I denne udgave af Talksjow West medvirker også skuespiller og instruktør Gitte Christensen, som efter en årelang karriere i Italien, nu er ansat af Aarhus Kommune som leder af multietniske projekter på Gellerup Scenen, hvor eventen EUTOPIA får en vigtig rolle i forbindelse med 2017, hvor Aarhus er europæisk kulturhovedstad.
Ud over Lars R. Møller og Gitte Christensen optræder den Aalborg-baserede musiker Peter Larsen.

Vært: Ib Søby