Søstrene Bisp slår teser op – Mette Bock

Søstrene Bisp slår teser op - Mette Bock

I Danmark bliver Luther tit taget til indtægt for at ville skille religion og politik. Men Luther mente i høj grad, at troen skulle havde betydning for, hvilke politiske valg fyrsten skulle træffe, og at forkyndelsen i kirken angik samfundslivet.

Hvilken rolle spiller religion i vores samfund i dag, og hvad er en kirkeminister styret af 500 år efter Luther? Ja, hvad er en kirkeminister egentlig minister for? Sådan lyder blot nogle få af de spørgsmål biskop Marianne Christiansen stiller til kultur- og kirkeminister Mette Bock. Men ministeren har også noget, hun gerne vil spørge biskoppen op, og noget hun vil opfordre præsterne til, viser det sig i løbet af samtalen.
”Søstrene Bisp slår teser op” produceres i samarbejde med Haderslev stift og Fyens stift.