Teatermagasinet – Palle Granhøj

Palle Granhøj og Henrik Lyding

I mange år drev Palle Granhøj et af Danmarks mest interessante dansekompagnier, Granhøj Dans, med base i Aarhus. Men da han og Aarhus Kommune sidste år ragede uklar om den offentlige støtte, lukkede han kompagniet og sagde nej tak til en stor opgave i Kulturby Aarhus. Palle Granhøj fortæller om sit dansekompagni og sine planer, når han er gæst hos Henrik Lyding i denne udgave af ”Teatermagasinet”.
”Teatermagasinet” har også klip og anmeldelser fra Monty Python-musicalen ”Spamalot” i Tivoli, af Jokum Rohdes nye danske stykke ”Dukkelise” på Det Kgl. Teater med Kirsten Olesen og Tina Gylling Mortensen og af urpremieren på den amerikanske animations-musical ”Legendale” på Fredericia Teater. Senere i programmet er der kortere anmeldelser og omtaler af den verdensberømte danske danser Erik Bruhn, som Svalegangen laver en forestilling om, af ”Kærestebreve” med Susse Wold og Bent Mejding og af klassisk ballet på Det Kgl. Teater.
Som det sidste i programmet udlodder Henrik Lyding gratis teaterbilletter.