Talksjow West – episode 6

dk4 er draget vestpå for at sætte fokus på markante personligheder, politikere, musikere, sportsstjerner, kunstnere og andre ildsjæle med virke på Fyn og i Jylland.
Talksjow West sendes fra studierne på Trindsøvej i Aarhus foran et veloplagt publikum og med levende håndspillet musik.

Danske fædre skal finde tid til at lave mad sammen med deres børn. Kogebogen ”Fars Køkken ” har siden udgivelsen i 2014 skabt en ny trend, hvor også flere af landets kommuner bakker op om kurser i madlavning for fædre og børn. Iværksætter og forfatter Jonas Gerdes Vigkilde møder i Talksjow West den danske tidligere Radisson-chef i London, Lisbeth Johannsen, som for ni år siden forlod sit top job for at iværksætte nødhjælp til gadebørn i Calcutta i Indien og grundlagde organisationen Little Big Help.

Musik: Kris Herman.

Vært: Ib Søby.