På Tur Til… Fuerteventura

Charterferie til de Kanariske øer er noget danskerne har gjort i årtier, og det er netop en af de Kanariske øer, vi skal besøge i dette afsnit af ”På tur til”. Vi skal helt nøjagtigt på tur til Fuerteventura, der er den næststørste af De Kanariske Øer – ca. tre gange så stor som Bornholm.

Danskerne har de seneste år igen taget de Kanariske øer til sig, og det har det jyske charterselskab SunCharter, der flyver ud af Aalborg fundet ud af.
Det vulkanske landskab, som kendetegner øen, kaldes også for Spaniens største sandkasse og det er unægteligt et specielt syn. På Fuerteventura findes over 150 strande, små gemte og hyggelige fiskelejer og stille charmerende byer med smukke kirker og åbne torve, og på øen finder du også de karakteristiske spanske vindmøller.

Noget af det, der gør Fuerteventura til en god feriedestination er bl.a. den behagelige varme året rundt, men også den forholdsvis korte afstand fra Danmark.

Du kan læse mere om ferie i Spanien og på Fuerteventura på http://www.rejseavisen.dk/rejser-til-Spanien