Ærligt talt – Mikael Neumann 2:3

Georg Julin mødte dansk-svenske Mikael Neumann for mange år siden i forbindelse med sit arbejde i Danmarks Radio, og siden har de to haft mange dejlige oplevelser sammen og talt om livets indhold med muligheder og – udfordringer. Mikael Neumann er søn af guitaristen Ulrik Neumann og skuespilleren Stina Sorbon, og bror til Ulla Sniff Neumann. Foruden sanger og guitarist, er Mikael Neumann skuespiller, tekstforfatter og TV-vært. Herudover også tekstforfatter og instruktør til en række svenske revyforestillinger med bl.a. Eva Rydberg.

I sin ungdom har han spillet i forskellige danske rockbands, bl.a. med flere af musikerne der senere dannede gruppen Shu-Bi-Dua. Med søsteren og faderen etablerede de trioen 3 x Neumann, og turnerede verden over med deres musikalske shows i godt 20 år. I de senere år som aktiv sanger og guitarist med bl.a. sin søn Tobias, har Mikael Neumann desuden søgt sine rødder i musikkens og underholdningens verden, og i 2024 udkommer en bog om familien Neumanns kunstneriske historie gennem mere end 150 år. I disse podcasts fortæller Mikael om de spændende personligheder. Han skriver bl.a. i sit forord om det at skrive historien: ”Det blev en rejse som berørte mig dybt på mange så mange planer. Megen latter, em del tårer, men fremfor alt meget kærlighed.” Lyt til de dybe og ærlige historier, tanker om livet, og hvad der fremover skal ske – og lyt til sangen og musikken der på mange måder er legendarisk og trækker minder frem hos lytterne.