Hjerneeksperten – ADHD og andre adfærdsforstyrrelser

ADHD rammer op til 3% af både voksne og børn. Programmet handler om ADHD og de naturlige kosttilskud, der kan mindske adfærdsproblemer og ADHD. Forskning har påvist hvorledes bl.a. fiskeolie og zink kan bedre situationen ved ADHD. I programmet fortæller vi om hjernens ændringer ved ADHD, og hvilke kosttilskud du med fordel kan vælge at bruge. Hjerneeksperten er et program på dk4, som fortæller om naturlige veje til et bedre helbred. Mange vil i dag gerne undgå at fylde sig med syntetisk kemi eller afhængighedsskabende medicin og i stedet gå naturens veje. Men hvordan gribes det bedst an? Dét får du svar på i programmet Hjerneeksperten.

I Hjerneeksperten kan du høre nyt fra den internationale forskning, så du selv lærer at sammensætte dine kosttilskud til stor gavn for en række hyppige helbredsproblemer. Programmet er ikke en erstatning for din kontakt med egen læge.

Programmet omhandler kun alternativ behandling. Kontakt din læge, hvis du er syg.