Før valget – med Jørgensen og Messerschmidt (5) – Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet

Før valget - med Jørgensen og Messerschmidt (5) - Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet

Folketingsvalget står for døren, men hvornår kommer det? Hvilke temaer vil være højest på dagsordenen? Hvem skal man stemme på og hvorfor? Hvad vil partierne? Hvad står de for? Hvem kan arbejde sammen, og hvem kan ikke? Er det ikke ved at være lige meget, hvem man stemmer på, eller står partierne ved en skillevej, når det handler om fx klima, flygtninge, velfærd, forsvar, menneskerettigheder og EU?
Tvivlen kan være stor og overvejelserne mange, men i programrækken ”Før valget med Jørgensen og Messerschmidt” tager socialdemokraten Dan Jørgensen og Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt sammen med skiftende repræsentanter fra de øvrige partier fat på de mange spørgsmål, så vælgerne og alle andre kan blive klogere på dansk politik – og stemme på et oplyst grundlag.

Det er oplysende og seriøst, men også livligt, underholdende og lidt drillende – og der tid til det hele, for programmet varer 55 minutter.
I denne udgave af programrækken har Jørgensen og Messerschmidt besøg i studiet af egne partifæller fra henholdsvis Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti. Giganternes kamp lover Morten Messerschmidt.