Ærligt talt – Om museum for papirkunst – Bit Vejle fortæller til Georg Julin

Georg Julin var på besøg på verdens eneste museum for papirkunst i – Hune/Blokhus, skabt af en dansk kvinde, Bit Vejle, født i Jammerbugt Kommune – langt ude på landet. Det var, ifølge hende selv, en af grundene til at hun allerede som 5-årig begyndte at interesse sig for begrebet papirkunst, for hun klippede bl.a. gækkebreve og fandt så stor interesse i den kunstart at hun livet igennem har haft det som sin absolutte fritidsinteresse.

Efter 30 år i Norge, bl.a. som journalistisk underholdningschef på NRK-TV ville skæbnen at ”nogen fik øje på hendes kunstart”, der bl.a. lå under hendes gulvtæpper i størrelse af 2 x 3,5 meter. Denne ærlige fortælling bringer lytterne helt ind i et helt unikt univers og sidste år nåede 22.000 at besøge museet. Lyt med og bliv inspireret og hør den helt specielle historie om papir og kunst på verdensplan der først nu for alvor kommer frem i lyset.