Fokus på – Psykiatrien – en positiv side med socialpædagog Tina Kornbek Meyer

I flere tidligere udsendelser har Georg Julin givet indblik i de vilkår og udfordringer der er for psykiatrien i Danmark. Med bl.a. behandlere, pårørende, sygdomsramte og i foreningsregi. I denne podcast møder Georg Julin en socialpædagog og støtte/kontaktperson under psykiatrien på Bornholm, der har sine opgaver som hjemmebesøgende. Tina Kornbek Meyer fortalte i en personlig samtale med Georg Julin om sit arbejde, at ”det totalt havde forandret hendes liv”, og da Georg Julin bl.a. kender Tina Kornbek Meyer fra hendes tidligere tid i mediebranchen, blev han naturligt nysgerrig over at høre den – i hans øre – positive udlægning af hendes arbejde med psykiatrien igennem nu flere år. Podcasten går derfor dybt ind i hendes arbejde, og giver et meget personligt indtryk af at have med sårbare mennesker at gøre – men også hvordan arbejdet har givet både borgeren og Tina Kornbek Meyer et nyt håb i mange tilfælde. Det er med andre ord et personligt portræt af arbejdet og medarbejderen, hvor det inderste i hendes hjerte får lov at bidrage positivt til dagligdagen – uden på nogen måde at gå i detaljer om den enkelte borger – og der er derfor fuld anonymitet. En samtale der for en gang skyld sætter fokus på en positiv side af den meget ofte kritiserede psykiatri i Danmark.