Fokus på – Flokdyret – Henrik Tingleff og Georg Julin 2:2

Georg Julin har sat psykolog Henrik Tingleff stævne i studiet for at tale om hans bog ”Når flokdyret fejler”. Den er på mange måder dybt overraskende, fascinerende og afhængighedsskabende, for essensen er – på baggrund af talrige skelsættende forskningsresultater blandt mange forskellige mennesketyper – at vi alle er – flokdyr. Når vi opdager det, er det interessant at spejle sig selv i de kapitler som bogen er delt op i. Henrik Tingleff har selv gjort det, som inkarneret FCK-fan, så der er ikke lagt låg på nogen som helst hemmeligheder. Undervejs får du forklaringer på alt fra MeToo til priserne på croissanter. Fra hvorfor nogen lader den tomme toiletrulle hænge, til hvad der fik almindelige mennesker til at storme den amerikanske kongres. Fra fodboldspilleres trang til tatoveringer, til de uendelige strategiprojekter og magtkampe på kontorgangen. Bered dig på at blive både fascineret, forundret, foruroliget – og rigtig meget klogere – på dine kollegaer og dine medarbejdere. På dine medmennesker. Og på dig selv. Bered dig også på en vis modstand. For denne bog afslører nogle knap så flatterende sandheder om mennesket. Men det er selvfølgelig kun de andre, der fungerer som fejlende flokdyr, ikke sandt? Et klogt menneske som dig træffer ikke gentagne ukloge beslutninger – eller gør du?