Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa (6:8) – Et rigere og mere retfærdigt Europa?

I alle EU’s medlemslande har borgerne det seneste år kunnet deltage i projektet ”Fremtidens Europa”. Også i Danmark er der afholdt masser af arrangementer. Der er udviklet gode ideer og udtænkt initiativer til udviklingen af det europæiske samarbejde i de kommende år.

I programrækken ”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” gør dk4 status og samler op på ideer, kommentarer og spørgsmål fra borgerne – og kigger forsigtigt ind i fremtiden. I denne udgave handler det om den overordnede målsætning om et rigere og mere retfærdigt Europa, og hvordan perspektiverne ser ud for dette? Christian Foldager kommer rundt om temaet med Anders Overvad, Tænketanken Europa, og Lise Lotte Toft, der er EU-chef ved Fagbevægelsens Hovedorganisation.

”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.