Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa (1:8) – Et digitalt Europa

I alle EU’s medlemslande har borgerne det seneste år kunnet deltage i projektet ”Fremtidens Europa”. Også i Danmark er der afholdt masser af arrangementer. Der er udviklet gode ideer og udtænkt initiativer til udviklingen af det europæiske samarbejde i de kommende år.

I programrækken ”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” gør dk4 status og samler op på ideer, kommentarer og spørgsmål fra borgerne – og kigger forsigtigt ind i fremtiden. I denne udgave er det overordnede tema digitaliseringen af Europa. Christian Foldager perspektiverer temaet sammen med Jesper Balslev, forfatter og ph.d., og Kim Stendal, der er kommunikationschef hos Dansk IT.

”Fra vision til virkelighed – i fremtidens Europa” er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.